2022-03-20 1110 views
比利時菜餐廳🇧🇪雖然唔係好分到同平時食開嘅西餐有咩分別🤣但感覺都係非常好 餐廳好闊落 坐得好舒服 食物好食得嚟又唔算貴👍🏻🔸 Classic Steak Frites 經典牛扒薯條 $295牛味濃 富油脂香 肉質適中🥩不過薯條就比較失望 一嚟係我唔鍾意嘅幼薯條 二嚟比較乾硬🥲🔸 Spaghetti Aglio & Olio香蒜橄欖油意大利麵 $145一款經典又有代表性嘅意粉!材料只有橄欖油、蒜蓉、辣椒碎同意大利香草 蒜香濃郁 意粉嘅口感亦都係啱啱好Al dente 非常好食👍🏻.🔸 Fish Fingers 魚手指配他他醬 $95本身好鍾意食fish fingers 幾乎每次去西餐廳都會叫😙呢間餐廳嘅都做得好好食 上檯熱辣辣 炸粉厚度適中 肉質嫩滑 有魚鮮味 配埋酸maymay嘅他他醬 諗起都想再食🤤

🔸 Fish Fingers 魚手指配他他醬 $95