2020-12-01 40 views
初嚐燕麥熱飲系列♨️仲有珍奶多士😆·✨燕麥觀音拿鐵 $30 (+$4珍珠)要咗微糖🤣,好香觀音茶味,個茶味又幾出,唔錯👍🏻👍🏻珍珠偏軟糯而燕麥較實在,每一啖又硬又軟嘅口感,幾過癮🤪秋冬飲啲暖笠笠嘅嘢就啱哂啦🤤·✨新鮮水果茶 $32呢杯第二次飲了,水果茶就冇得揀甜度,水果就有橙、蘋果、熱情果、火龍果等😝而味道方面,甜甜酸酸咁,唔會超甜,我地飲得出橙味、菠蘿味同熱情果為主😆😆不過我地條👅唔專業架🤪🤗·✨爆漿珍奶多士 $25呢款都出咗一排但一直未試過,今次終於比個機會佢,其實我想講佢又唔伏喎😅雖然聽個名睇張相會覺得奇怪,但係咁多珍珠食落都冇違和感,因為佢啲珍珠係腍身啲,同個麵包夾啲個奶茶醬甜甜鹹鹹,有啲似花生醬,加煉奶,似奶醬多多士夠熱,條邊仲好脆🤣,飛碟包得實唔會漏🙂不過如果想食鹹,當然都仲有吞拿魚多士可供選擇☺️
初嚐燕麥熱飲系列♨️仲有珍奶多士😆
✨燕麥觀音拿鐵 $30 (+$4珍珠)
要咗微糖🤣,好香觀音茶味,個茶味又幾出,唔錯👍🏻👍🏻
珍珠偏軟糯而燕麥較實在,每一啖又硬又軟嘅口感,幾過癮🤪
秋冬飲啲暖笠笠嘅嘢就啱哂啦🤤
✨新鮮水果茶 $32
✨爆漿珍奶多士 $25
個奶茶醬甜甜鹹鹹,有啲似花生醬,加煉奶,似奶醬多
多士夠熱,條邊仲好脆🤣,飛碟包得實唔會漏🙂
不過如果想食鹹,當然都仲有吞拿魚多士可供選擇☺️