2021-08-09
今日朋友帶我入大埔食好西😋😋點知有驚喜😍話說想食雞煲好耐 朋友仔就話帶我食新野-藥膳雞煲雞煲一上枱 侍應會係你面前落雞件 雞件份量都幾多 差唔多食得個陣 又會走埋嚟同你講雞差唔多可以食得 可以湯飲先 服務態度非常好💯飲一啖湯 即刻嘩出聲🤩超好飲 勁香酒味又唔會過重 藥材味都好出 連雞件煲咗一陣 個湯有雞香味 藥材同雞都好夾 即刻讚一讚個朋友冇介紹錯👍🏻講返啲雞件好大舊 每舊都好多肉 重點係時間控制得超好 每件雞啲肉都係超級滑同吸晒所有藥材味☺️值得一講個炸魚皮 人生未試過帶骨炸魚皮 超香脆又有魚香味😍食完一碟唔夠喉即刻再嗌多碟😂仲叫左手切牛肉 鵝腸 白魚蛋 象拔蚌刺身全部都非常之新鮮 食得出係新鮮貨 手切牛肉個蝴蝶刀都切得好靚👍🏻食落好似係牛頸脊 吾肯定因為冇標明 不過可能真係😂總括嚟講 今餐飯非常之滿意💯💯💯
話說想食雞煲好耐 朋友仔就話帶我食新野-藥膳雞煲
值得一講個炸魚皮