2018-05-18
[ 我要食十個❤️| 流心牛角包!!! ]••話說呢個牛角包🥐我收藏左好耐,叫左朋友陪我去食👻一坐低佢就係咁問我幾時去食流心蛋糕,我心諗幾時有話食流心蛋糕呀😨???有個九唔搭八既朋友,係幾有樂趣既🤞🏻⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🔹流心龍蝦湯牛角包($42)⭐️9/10掙扎左好耐邊個位切落去🔪最後揀左個無咁流心既位...🤷🏻♀️另一邊一切落去,超級澎湃咁湧出黎🌋😱雖然牛角包未至於非常高質同非常酥脆,但裡面啲龍蝦湯好好飲🧡無腥味又唔會好鹹,我連流左係碟既湯都要沾埋👅係加埋一齊食,好似平時食西餐🍽餐湯加餐包咁🥐😆-🔹有機青口蝦多士($76)⭐️7/10一見到係好失望,無諗過蝦多士係咁樣🤦🏻♀️青口OK啦,有少少腥同韌😖反而蝦多士幾好,麵包輕微脆脆地,食落都幾軟熟👍🏻上面啲蝦,好似櫻花蝦/蝦乾咁既味🦐仲有啲蒜味既牛油香,食落都幾好👅-🔺好多人帶狗狗黎食🐶有隻狗仔望住我塊多士流哂口水,連主人比零食佢都唔要🤣
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆
🔹流心龍蝦湯牛角包($42)⭐️9/10