2023-10-31 112 views
今日同朋友去尖沙咀行街經過見到呢間十和田總店,諗起都有好多朋友推介過佢哋嘅丼飯,之前一直訂唔到位,今日見到walk-in有位就決定試下!環境都唔錯,座位寬躺,叫咗以下幾款菜式:牡丹蝦刺身$124 兩隻赤蝦刺身$76 兩隻刺身三點 $198日本刺身入邊我最鍾意就係食刺身蝦!所以試咗佢幾款嘅刺身蝦,全部都珍寶size!蝦肉鮮甜!而三點包括有吞拿魚、鯛魚、間八,每款都有三片。三文魚子壽司一件$64超鍾意食三文魚子,一嚟到就急住食所以冇影到相 haha 但係好食!紫菜都脆!三色丼 $188將呢個丼飯最啱我呢啲三心兩意嘅人,有唔同口味,三個迷你丼飯,海膽新鮮,吞拿魚蓉香,蟹膏加蟹肉又夠晒澎湃,推介!鯛魚湯$42食得多生冷嘢都會想飲兩啖湯,呢個湯有有驚喜,有魚味唔會腥。時令生蠔$128兩隻見到店員推介就叫咗兩隻試吓,味道就一般般。整體都唔錯,丼飯幾抵食嘅。
之前一直訂唔到位,今日見到walk-in有位就決定試下!

環境都唔錯,座位寬躺,叫咗以下幾款菜式:

牡丹蝦刺身$124 兩隻
赤蝦刺身$76 兩隻
刺身三點 $198

三文魚子壽司一件$64

三色丼 $188

鯛魚湯$42

食得多生冷嘢都會想飲兩啖湯,呢個湯有有驚喜,有魚味唔會腥。

時令生蠔$128兩隻

見到店員推介就叫咗兩隻試吓,味道就一般般。

整體都唔錯,丼飯幾抵食嘅。
2023-05-09
$400 (Dinner)
  • 三色丼