2022-04-04
呢間小店都開咗一段時間,終於有機會試試佢🤣今次美食平台叫外賣🤤首先叫咗我最愛嘅芋泥肉鬆蛋吐司($42)🍞呢一個芋泥比較淋身,芋味唔夠濃,我就覺得唔夠香~加上我覺得個多士好似冇乜烘過,比較軟,爭少少口感~不過滿滿嘅肉鬆同埋塊蛋又幫佢加返少少分🤣拉返勻就一般般啦~男朋友叫咗起司薯餅蛋餅 ($38)🥚蛋餅整得好香,入面啲芝士都幾多~薯餅雖然包喺入面,但都仲保留到香脆感☺️所有嘢夾埋一齊食都幾爽🤣另外叫咗杯黑珍珠岩鹽厚鮮奶 ($43)🧋睇個名覺得會好甜😂所以叫咗微甜~飲落覺得好有驚喜!😳奶味好香,飲得出唔係奶精,而係濃厚嘅奶~珍珠煮得好煙韌,好好咬~岩鹽味好出,成杯嘢飲係鹹鹹哋嘅🤣雖然好飲,但飲完一大半開始有啲滯,兩個人share飲啱啱好👍🏻價錢合理,地點方便~必飲嘅就係杯嘢飲喇🤣*以上係美食平台價錢☺️
價錢合理,地點方便~必飲嘅就係杯嘢飲喇🤣
*以上係美食平台價錢☺️