2005-05-28 4 views
此餐館最近嚮窩打老道新開, 由於我住嚮附近, 所以成日都經過, 門口的玻璃係茶色, 加上入面的燈光較暗, 因此覺得此餐館格調較高.今日終於第一次幫襯, 門口貼上唔少雜誌報導. 根據那些報導, 食羊始乎係此餐館主打項目. 只可惜, 近期我皮膚敏感, 中醫話要戒口, 而且當時係下午茶時間, 我只係想食一D小食, 於是我就叫左一個德國熱狗. 熱狗都幾大個, 主要係因為條腸大條, 其他食客食呢隻熱狗時, 都係用刀叉切黎食, 不過我就咁張開個口, 大啖大啖咁食, 至於味道, 我亦覺得唔錯.初步印象不俗! 下次等我D 皮膚好番, 就一於食羊!

初步印象不俗! 下次等我D 皮膚好番, 就一於食羊!