2022-01-08
上次經過超多人等候入座,今次晚上6點前去到,已經有幾個人排緊隊🙃 真誇張。準時6點俾人內進,餐廳樓底高,裝修簡約舒適。餐牌以日式料理為主,火鍋、日燒牛、丼飯、拉麵… 仲有漢堡薯條等。💕 初見香草吉列牛 配白飯溏心蛋 $128呢款係大部份枱必點菜式!上枱時石板已加熱,將附上的牛脂肪均勻搽在石板上,再放上包滿香草吉列外皮的牛肉,慢慢燒至合適生熟度。滋滋聲好香🤤 沾埋燒肉汁或鹽,好味道👍🏻 不過就唔係好食到香草味🙊 另外肉量算多,再加上白飯,一定夠飽肚😆💕炸明太子釀雞翼3隻 $58為左明太子而點,但呢個唔推介,不是即炸,食落亦不太特別。💕和風燒餅汁牛肉漢堡包配炸薯條 $88豬先生話呢個抵食✨牛肉味出,而且佢鐘意日式燒餅汁😛 薯條係厚切薯條,份量頗多。💕 順帶一提。加$35可以升級做套餐,有刺身/沙律➕湯➕飲品。我哋就加左一份刺身➕南瓜湯➕柚子蜜。呢度埋單唔收加一❣️以此食物質素及份量,算是抵食👍🏻 難怪咁多食… 見到鍋物亦都好多人點,價格唔貴,大家可一試✨✨====================推介度:❤️4.5/5CP值:👍🏻4.5/5好味指數:👅4.5/5===============
💕 初見香草吉列牛 配白飯溏心蛋 $128
💕炸明太子釀雞翼3隻 $58
為左明太子而點,但呢個唔推介,不是即炸,食落亦不太特別。
💕和風燒餅汁牛肉漢堡包配炸薯條 $88
====================