2021-12-26
今日同朋友行完愉景新城就嚟附近嘅福來邨後面呢度搵嘢食呢間初見門口都幾多人排隊 裝修又有啲小清新就試下 等左一陣入到去見到大家都食吉烈石燒香草牛 好香份量都好多 可惜我地中午先食完牛扒 就點其他食物 我地要左鱆魚小丸子 豬軟骨拉麵 另外要份和風燒餅汁牛肉漢堡包配薯條加$35就可以有刺身或者沙律配湯同飲品首先拉麵最快嚟到 天氣凍冰冰食個拉麵就已經夠曬暖胃 佢嘅豬軟骨都炆得好入味軟骨部位有咬口 好味轉頭章魚小丸子就煮好 上面嘅柴魚片同埋紫菜令好味程度提升 小丸子外脆內嫩入面熱辣辣 好食之後加配套餐嘅刺身就嚟到喇 夠新鮮又大件飲品我哋就揀咗個花茶 當日係好香嘅玫瑰花茶轉頭看堡包同薯條亦都送上 首先視覺上係非常吸引 粗身熱辣辣嘅薯條 再配埋非常厚身嘅牛漢堡肉 再試下味道 大大個漢堡包咬落去入面嘅醬汁好惹味好啱我口味 漢堡肉好香又夠多汁 呢個漢堡包同薯條份量十足 一個人食真係非常之飽期間餐廳內充滿石燒吉烈香草牛嘅香氣 下次一定要再來
轉頭章魚小丸子就煮好 上面嘅柴魚片
同埋紫菜令好味程度提升 小丸子外脆內嫩入面熱辣辣 好食