2023-03-22 20 views
上星期收工之後決定同朋友chill下飲下野,所以去LKF,順便去間bar打下卡😆今次去呢間bar科技感十足特別想講下個環境,相當有空間感,燈同埋裝修都係有一種未來科技感,燈會不停轉色,座位舒適,而且座位上嘅燈係會跟住音樂而閃爍。音樂唔會太嘈吵,聽住音樂,係時候飲番杯Daquiri:Rum酒base,我唔想飲太烈嘅酒而嗌嘅,我向店員查詢有乜嘢果味重嘅cocktail之後,佢推介俾我,而且根據我嘅口味,調配熱情果味畀我,比較易入口,帶甜味戎春: signature cocktail 之一,係一款中國嘅白酒,比較烈,加上細心切好嘅檸檬片,檸檬片墜入白酒後,味道越飲越濃,滿足咗我個位酒鬼朋友整體嚟講體驗幾好,員工友善有禮,放工之後想同朋友去影下相hea下係唔錯嘅選擇