2015-02-28 574 views
今日試左去位處何文田山既公開大學 Canteen , OU club 既下午茶。佢呢度既下午茶款式都算多,咁我揀左一陣,就叫左個吉烈豬扒配火腿同多士,再隨餐叫多個火腿通粉再送杯可樂。咁同樣野加埋,優惠價都係 $21。就我而言,算係一個化算既價錢。第一次食呢個餐,淨講賣相已經俾左一個良好印象我。吉烈豬扒大塊得嚟炸得又夠靚,同火腿等食物放埋一齊就顯得個餐好大份好扺食。食完呢啲熱氣既炸物脆物後,再食翻碗可以濕潤咀唇既火腿通,成件事當堂變得錦上添花。唯一不足既,就係呢到既職員較為高傲,服務態度雖未致於差劣,但亦唔算良好。但以呢個平民價來講,都值得再次光顧既,不過可能下次會選擇外賣咁啦。

唯一不足既,就係呢到既職員較為高傲
吉烈豬扒配火腿同多士
2015-02-24
$21 (Tea)