2022-07-08
🚩寶軒印度餐廳唔知有冇人同我一樣好中意睇IG啲印度街頭小食視頻😆次次都笑到我傻,所以一直都好想試下印度野究竟咩味🤪依間餐廳位於半島大廈,一出lift都真係驚驚地,但入到餐廳佢哋嘅裝修好舒服,好似別有洞天咁😌〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈秘製手工咖喱角即叫即炸,一份兩件,超級大舊🥹 食完都飽左一半✨雜菜 $48呢個嘅調味比較辣,有薯仔洋蔥青豆,我同男朋友都認為依個配啡色嗰隻酸辣醬會比較好食!✨羊肉 $58一切開餡料份量超級多,唔似我哋平時食嗰啲咖喱角裏面空嘅😆呢個配埋綠色嗰隻薄荷醬超級夾🌈瑪沙拉燴雞 $108印度咖喱一向都比較杰身,而且蕃茄味較濃,所以食落酸酸辣辣咁🫶🏻雞肉都唔會整得鞋口,而且冇骨!我個人就鍾意配烤餅食,一碗呢啲你唔好睇佢咁細,夠晒你點🌈牛油烤餅 $28上台嘅時候啲牛油仲出緊泡泡,聞落去好香牛油味,但食落口就唔算話好濃牛油味~ 餅身好軟熟,食到尾都唔會難咬#Kyla尖沙咀 #Kyla印度菜〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🥢地址:尖沙咀麼地道16號半島大廈1樓3-4號舖🌟推薦指數:8/10
🚩寶軒印度餐廳
🌈秘製手工咖喱角
即叫即炸,一份兩件,超級大舊🥹 食完都飽左一半
✨雜菜 $48
✨羊肉 $58