1K
2019-10-09 949 views
今晚去了朋友book 了嘅party room 玩,個party room 環境唔錯,一班人吹水十分relax,而朋友今次係叫了到會,反而令我十分驚喜!首先係個質素,如果用到會來說,就係VIP 嘅食材,而除此之外還響應環保,用上嘅餐具,亦係用上環保重用物料製成,感覺係有良心嘅到會專門店!有烤焗豬仔脾,以慢煮方法先煮,最後烤焗而成,咬下去外面香口,內裡仍然肉質軟熟嫩滑,十分好味,而且還配埋香口嘅薯菜,真係一個唔錯嘅配搭!而黑毛豬火腿哈密瓜都唔錯,火腿軟滑帶點咸配埋多汁熟透嘅哈密瓜肉一齊入口,多汁香甜,加埋朋友準備好嘅紅酒,真係把酒暢談之佳選!還有呢個原味燒美國安格斯牛小排,牛肉肉質嫩滑軟熟,表面燒得十分香,入口個陣濃郁嘅牛肉味道真係唔覺得自己是吃緊到會,就好似在酒店內食緊啲高質素嘅西餐感覺!還有個鮮露荀鮮汁牛肉卷,牛肉卷住鮮甜爽口嘅鮮露荀,入口個種肥美爽口感覺真係唔錯!之後問朋友是哪裡嘅到會,指指個紙箱,下次公司攪party 都可以試佢嘅到會服務!

Delivery
Type of Meal