2010-12-27 35 views
到會食物從三星期前開始講起, 我本來想去大元村另一間餐廳食早餐, 點知又係大排長龍, 阿女又唔想等, 於是去左呢間餐廳度食餐, 點知一食出事, 間餐廳好好食, 麵包自制的, 好多野都好比起食開既茶餐廳有些分別。 自此起去開大元村就會去食野, 知道佢地有到會, 也從其他FORUM 得知到會食物好好食。 好喇, 返返黎入正題, 我12 月26 日家中有一個小PARTY, 諗住點一些食物, 自己煮一些。 點知D親友見到D到會食物大讚, 而已爭住食呀! 我好鍾意羊架, 阿女鍾意FRUIT TART, MACARON, 我老公鍾意個蛋糕, 親友鍾意麥西哥辣肉醬同吞拿魚飽呀! 佢地送到黎我家熱的食物還是熱的, 很不錯呀!!! 希望下次有GATHERING 再訂過或試下包場。

佢地送到黎我家熱的食物還是熱的, 很不錯呀!!!
希望下次有GATHERING 再訂過或試下包場。

羊架

墨西哥辣肉醬

FRUIT TART

吞拿魚小餐飽

MACARON

CHOCOLATE COFFEE CAKE

2010-12-26
Delivery
$1940 (Dinner)
Celebration
Christmas