2024-06-02
一直都好想試既Little Napoli,終於去試左,點知有點失望🥲店員位置大約有10個,去到留名留電話,有位就會call你,一次性落單,不設改單或加單,難得黎到,兩個人照叫兩款pizza試下🍕🌟Margherita|$188薄餅一開4,餅皮中心柔軟,一攞起芝士都跌哂,建議左右對摺享用,pizza的確係好濕潤好juicy👍🏻但只限於中心位,邊邊位除左有炭香,直頭好似炭咁燶,燶到有苦澀味,男朋友係一個唔浪費食物既人,但燶到佢都食唔落😐🌟CICOLI HAM & RICOTTA|$198一開始都擔心炸pizza會唔會好膩好油,但食落完全唔覺,上檯已經一開2,仲包好方便食用🤩入面有兩款芝士同火腿,味道好惹味,仲食到麵團的彈性,外脆內軟同有點煙韌,呢個比起pizza更出色🌟檸檬雪芭|$68飲第一啖會覺得好酸,但食完pizza飲,會覺得酸香開胃,仲加入檸檬皮,清新解膩,不過都幾細杯
🌟Margherita|$188
🌟CICOLI HAM & RICOTTA|$198