好耐無食川菜啦 又係時候刺激下啲味雷👅貪依間環境夠舒服,兩個人就已經可以坐勁大張卡位😍 除佐川菜仲有得打邊爐🙆🏼‍♀️ .干鍋豬大腸 $158講到川菜又點少得干鍋,我地就嗌佐個豬大腸黎食下🙆🏼‍♀️ 舊舊大腸都整得好香脆 清理得好乾淨唔會話一大陣味~ 雖然見到好多辣椒🌶️但食落都幾惹味而且唔會話好辣 同埋份量都幾大煲👍🏻.正宗四川担担麵 $42麵條好細滑好有口感,配埋個湯食落有陣陣香辣既味,店員仲比埋花椒粉我地自己調味,落埋黎食更加有陣陣麻香味~記得襯熱食😎唔係就會發脹晒架啦🙆🏼‍♀️.沙嗲粉絲肥牛煲 $188熱辣辣好有獲氣,啲牛食落好有牛味而且唔會話好un,脂肪比例都好平均唔會話得肥肉,食落感覺都頗高質😍 粉絲比佐勁多 吸晒啲沙嗲汁好正🤤.總結,我覺得環境幾舒適可以慢慢傾計 唔洗話食得好趕👍🏻 食物份量都好足夠,而且辣度適中同埋感覺都幾正宗。

干鍋豬大腸 $158
干鍋豬大腸