2019-01-03
去過重慶嘅朋友,一定會懷念坐係街邊食辣辣串嘅爆汗感覺。旺角都開咗一間爆汗串串香,顧名思義,來自成都、重慶的原始辣串,講明會食到你個人爆汗滿足為止!今日凍到得10度,一試之後,翻到屋企仲非常享受嗰種爆汗的快感。首先,呢度做法非常正宗,值得一讚。第二,價錢非常貼地優惠,一人幾十蚊,已經可以食到全傳統口味加飽肚滿足!今晚食左酸菜豬肚麵外面少有,我選左豬骨湯味,清清哋,爽口!才38元!爆汗牛肉麵,38元,當然配麻辣湯。第一次食,試試水溫先,叫咗BB辣度。呢個BB辣度,其實就係我哋平時食開嘅麻辣程度。依然辣到爆汗。冷鍋串串五款88元,每款三串,呢個汁,麻而不算太辣。。。但係嗰種麻,係你食完幾分鐘,仲係有感覺,再不自覺一串又一串咁追落去。。。黃喉成日斷貨,鴨舌亦係我嘅至愛!凍豆漿$12精緻既包裝,微甜,好健康!全場無加一,抵食又夠飽,行過不妨入去瀑下汗哦!
首先,呢度做法非常正宗,值得一讚。
冷鍋串串五款88元,每款三串,呢個汁,麻而不算太辣。。。
黃喉成日斷貨,鴨舌亦係我嘅至愛!
凍豆漿$12
精緻既包裝,微甜,好健康!
全場無加一,抵食又夠飽,行過不妨入去瀑下汗哦!