2024-08-01 323 views
收工飲飲食食,周圍去💕 1️⃣原隻活紫海膽配三文魚籽見到成隻海膽上碟,真係好興奮😆 色澤金黃,新鮮清甜,Creamy~ 入口即化🥰 配埋三文魚籽一齊食,粒粒魚籽喺口中爆開,淡淡海水咸味,好鮮甜唔腥👍🏻2️⃣日本海膽魷魚刺身又有我最喜愛嘅海膽,呢款係配合魷魚刺身一齊食,魷魚刺身近乎透明,口感爽脆,新鮮係最爽脆👍🏻😋 3️⃣神戶和牛壽司 和牛經過彈燒,油脂香氣四溢💕 入口基本唔洗點咬,肉質細嫩油滑。齒頰留香。4️⃣渡邊屋壽司盛盒大件!刺身大到睇唔到飯,滿足!新鮮!☺️5️⃣香蔥吞拿魚腩卷配魚子醬估唔到呢個價錢食到奢華嘅魚子醬,清清淡淡嘅咸海水味,配搭魚脂滿滿嘅吞拿魚腩,減輕味蕾上油膩嘅負擔perfect match! 💕6️⃣迷你火炙赤蝦海膽飯每一粒飯被海膽包裹,啖啖飯入口甘甜,質感細膩幼滑😚 赤蝦仲好新鮮,口感實而彈,唔「梅」。
收工飲飲食食,周圍去💕

1️⃣原隻活紫海膽配三文魚籽

2️⃣日本海膽魷魚刺身

3️⃣神戶和牛壽司

4️⃣渡邊屋壽司盛盒
大件!刺身大到睇唔到飯,滿足!新鮮!☺️

5️⃣香蔥吞拿魚腩卷配魚子醬

6️⃣迷你火炙赤蝦海膽飯