2020-12-14 228 views
終於book到呢間九龍灣好出名食半日式放題既semi lunch buffet 😍 價錢係$238/一位(星期六日先有)包每人一份主食and 一隻磯煮鮑魚同任飲任食刺身 小食 飲品 串燒 沙律 壽司..... .主食我地擇左「吉列鰈魚配他他汁 」同「泡菜黑豚鍋」,吉列鰈魚皮薄唔會太厚粉, 魚肉夠實加埋個他他汁都幾惹味👍🏻 另外泡菜黑豚鍋好多料 有豆腐 泡菜 粉絲 大蔥 洋蔥 豚肉😍 湯底幾清甜又辣辣地。.之後就到任點既食物如下: 全部都好高質同好食 比起一般放題出色太多 尤其係刺身好鮮味同厚切! 芝士年糕仲有流心Cheese, 芝麻雞翼炸得香脆可口😚 雞軟骨串燒好鬼正 我地仲叫左成10串😂.▪️小食日式蒸蛋吉列蠔芝士年糕芝麻雞翼三文魚鰭枝豆麵豉湯.▪️串燒雞軟骨冬菇厚燒牛舌.▪️刺身三文魚油甘魚鯛魚甜蝦.▪️沙律角切魚生沙律.▪️飲品巨風乳酸特飲白桃乳酸特飲
泡菜黑豚鍋
吉列鰈魚配他他汁