2021-07-21
🤍木玥巷有次同中同行屯門徑影彩虹欄杆😚影完就係景峰落山🌄咁岩見到有間鋪頭都幾靚(日式裝修)🌟咁就入左去試下🤗後尾先知原來間鋪頭好犀利👍🏻其中一個店主之前係半島嘉麟樓做過中廚🧑🏻🍳♥,.*,.♥,.*,.♥,.*,.♥,.*♥,.*,.♥,.*,.♥,.*,.♥,.*,.♥,.*◽️木玥鹽酥雞飯 8/10 (HKD 58)成座小山嘅鹽酥雞份量十足🤟🏻外脆內軟😍外面嘅炸粉好薄👍🏻包埋好厚實嘅雞肉🐥一咬開就感受到濃濃嘅肉汁係口腔中散發出來🐿食完真係好似去左轉台灣咁🗺建議大家一定要加HKD 10配御飯🍚加左飯素同紫菜嘅飯真係冇得輸!🏆*:・・:*:・゚・:,。*:..。:*:・・:*:・:*:・・:*:・゚・:,。*:.◽️木玥招牌水果茶(西柚、百香果) 8/10 (套餐加配價HKD 28)HKD 28就飲到dazzling cafe水果茶級數🍹味道其實都同dazzling cafe一樣❤️而且更加之大杯🫖我叫左微甜🥂甜度適中😸入面都有足料水果(有西柚、蘋果、橙、百香果、士多啤梨、藍莓、菠蘿)🤣用匙羹舀極都仲有🤣一路食鹽酥雞一路飲🥰超級解膩👅推薦!♥,.*,.♥,
🤍木玥巷
◽️木玥鹽酥雞飯 8/10 (HKD 58)
🔸總結
·超好味嘅台灣菜