2023-04-24
平時都食開,但今次真係worse。企咗喺前台準備叫外賣,個staff仲傾緊計😀。嗰staff係白色衫,冬菇頭咁。27分俾完錢,想轉杯朱古力做菜蜜,但係嗰陣有人排隊埋單,咁我就等人排完先。排完先29分,我話想轉野飲,嗰staff話:唔得,你咁遲先講,廚房已經沖咗。我心唸你又唔係廚房你又知沖咗?😓咁我當你係老闆好清楚/間野既culture係咁又好,連嘗試contact廚房都冇,況且我都唔係話真係遲幾多,就賴個客。我就唔信咁多檯客咁得閒即刻沖我杯野飲先。講真,你話規定咗落咗order冇得改我都覺得有道理 會接受。咁我唔想要朱古力,就寧願唔要。就同佢講 唔要朱古力得唔得,佢話得,然後佢就通知廚房。最後廚房拎出黎既外賣係有朱古力既,咁嗰位前台就開個膠袋,攞咗我個朱古力出黎再俾我。咁我想問你通知廚房做咩😅,做樣俾我睇?成件事勁肉酸。咁大間連鎖店,係咪寧願浪費杯朱古力都唔想沖多杯菜蜜?想問邊度可以投訴哩位員工。攞個外賣體驗都咁差,服務仲要俾1星,我1星都唔想俾。以後會考慮唔幫襯。(佢哋以前早餐個雞扒好味,但今次下午茶個雞脾好乾身)
企咗喺前台準備叫外賣,個staff仲傾緊計😀。
嗰staff係白色衫,冬菇頭咁。
咁大間連鎖店,係咪寧願浪費杯朱古力都唔想沖多杯菜蜜?
以後會考慮唔幫襯。
(佢哋以前早餐個雞扒好味,但今次下午茶個雞脾好乾身)