2017-05-18
一餐食到好嬲既打邊爐去到餐廳侍應們都好冷淡咁同我地講野 有d 無禮貌咁叫我地企係到等陣 咁都算 到開始叫野食既時候 menu 寫一套但實際又另一套 明明比每個人比一樣既價錢 但d 食物又唔係跟逐個人計 係1-3,4-6,7-9 咁樣比野食 已經好嬲 明明話係任食嫁嘛,咁到d 野食黎到 ,完全圖文不附 台灣最出名既名菜都做到咁差 咁都算 都仲期望個打邊爐會好好食 我地叫咗三杯雞湯底同蜆湯底(+$50) 黎到個湯底一睇就知中伏 特別係蜆個個湯底 好明顯係熱水煮蜆佢就話白酒煮 腥味勁重 咁過咗一段時間之後要加湯,咁我地就揚手示意,waiter,哥哥行到過黎就問我地本身係咩湯 咁答完佢好快佢就拎咗一壺野黎,一倒 我見到係透明既 咁我就問呢個係加咩湯 waiter 哥哥答係熱水,點解打邊爐加熱水,點解要問我地本身係咩湯底 加水根本邊個湯都無分別!食材普通無驚喜, 但加熱水真係令人震驚,最後甜品都係唔好味 呢間野 想食清淡既朋友可以一試 因為再最後個湯會變咗熱水