2005-07-14
創意之選(二人套餐) 1.鮮蘑菇麡忌廉湯(兩客) 或 冰凍螺片青芥末汁配鮮雜菜條 (西芹、甘荀、珍珠荀及翠肉瓜) (任選一款) 2.鐵板汁海鮮闊麵3.意國風情鐵板薄餅 (香草雞胸、乾蕃茄及西蘭花) 配以即磨咖啡/ 茶/ 可樂(兩杯) $ 208 加一服務費嘩!勁難食呀!>_< 上次我係lunch time去,食果d野幾好食,所以今次咪去哩間食囉!我選擇左鮮蘑菇麡忌廉湯,都幾好飲!但可能太多人啦,我地等左好耐先有個湯,都冇咩所謂。但係飲完湯之後,我地等左成半個鐘先黎第一個食品→鐵板汁海鮮闊麵,哩個麵係最新推介,好失望呀,好難食呀!難食既程度都可以忍受,但d海鮮竟然有沙,有冇搞錯,等咁耐仲有沙。再得15mins先有第二個食品→意國風情鐵板薄餅,哩個仲難食,難食指數爆燈,一d pizza feel都冇,唔食好過食。好在佢d服務都唔錯,因為太多人,好多人地門口排隊,我見到佢地每人派一杯汽水,雖然太多人,我地想換位,佢地都努力辦到,d服務態度非常好。值唔值得去試就見人見至啦!可能係我order既野唔好食,其他好好食啦!又或者只係dinner 唔好食。
1.鮮蘑菇麡忌廉湯(兩客) 或
冰凍螺片青芥末汁配鮮雜菜條
(西芹、甘荀、珍珠荀及翠肉瓜)
(任選一款)
2.鐵板汁海鮮闊麵
3.意國風情鐵板薄餅
(香草雞胸、乾蕃茄及西蘭花)
配以即磨咖啡/ 茶/ 可樂(兩杯)
加一服務費