2021-10-08
這家餐廳以食All day breakfast 為主,Pasta 和 Risotto都唔錯,另外值得一提既係飲品,好大杯好足料😋,今次我去既係北角既分店,地方唔大既,白色裝修,坐得幾舒服,悠悠閒閒食個Lunch ,唔錯既選擇👍🏻▪️咸牛肉,野菌,拉絲芝士,流心蛋配厚多士 $ 98睇材料就知道份量唔野少,一切開D料多到有點誇張,整份多士首先個麵包底烘得好脆好香口,其他材料全溶在芝士裏,加上流心蛋,好邪惡但好好味,尤其芝士控一定鐘意💛💛▪️Ica Double Chocolate $38又是一杯邪惡的東西,濃濃的朱古力奶加朱古力醬再上Cream ,正加肥🤣🤣▪️ Caramel Latte $28好抵飲既一杯香濃咖啡▪️溫馨提示,食物份量頗大,女仔應該食唔哂一份,因為連我咁大食都食唔晒🤣🤣🤣🤣
▪️咸牛肉,野菌,拉絲芝士,流心蛋配厚多士 $ 98
▪️Ica Double Chocolate $38