2019-02-04 390 views
食雪糕嘅鋪頭好多,要突圍而出就要有啲特色吸引人。小編就鍾意呢間雪糕舖嘅雪糕筒。佢嘅雪糕筒有唔少款可以選擇,有朱古力、朱古力彩虹糖同花生配朱古力等等,亦都有撈棉花糖嘅,價錢會高啲。佢啲雪糕筒唔係無限供應,賣哂就冇。小編本身諗住食返朱古力脆脆棉花糖,但去食嗰晚望住前面啲人買晒😢 唯有轉其他,所以就試左米通脆脆面花糖。結論係兩個cone都一樣咁好食。上面係芒果雪糕下面係桃雪葩。因為嗰日晚餐食得飽,所以雪糕就想揀啲清爽啲嘅口味。芒果嗰隻唔會好甜,桃雪葩好清爽,不過兩隻味同個筒就唔太夾😂上面係花生醬焦糖雪糕,下面係三重朱古力雲呢拿雪糕,聽見都覺得溜😂 不過兩個都好食,尤其上面嗰個。佢個花生醬應該係黎自Reese’s個peanut butter cup,佢地切開左,會食倒細細粒。下面嗰個就比較普通。但兩個雪糕整體都偏甜。小編淨係食過中環呢間,服務幾差,啲員工基本上都冇笑容,冇聲冇氣。唔係叫你做小丑嘅,只係基本禮貌同服務都應該要有。上一次去仲不停比個staff訓話。嗰次咁啱睇到cashier個牌,宜家易賞錢手機app有優惠券,可以無限次使用(到年2019年底)。上次第一次用就禁左出黎比個staff睇

下面嗰個就比較普通。但兩個雪糕整體都偏甜。

小編淨係食過中環呢間,服務幾差,啲員工基本上都冇笑容,冇聲冇氣。唔係叫你做小丑嘅,只係基本禮貌同服務都應該要有。上一次去仲不停比個staff訓話。嗰次咁啱睇到cashier個牌,宜家易賞錢手機app有優惠券,可以無限次使用(到年2019年底)。上次第一次用就禁左出黎比個staff睇,跟住佢就話我地第一次用就唔好禁出黎,會當我地用左,但張券明明係無限次用,我地都唔係好明佢講乜,九唔搭八咁。另一樣係我地拎住佢個menu企埋一邊揀雪糕咩味又比佢叫我快啲擺返低,上面啲磁石好易甩,咁你地整個menu出黎做乜🤷🏻‍♂️ 個menu擺喺雪櫃頂同cashier前面,一有人排隊買野就唔唔會睇到menu,企喺menu前面又阻住人嗌野同比錢,咁姐係點呀🤷🏻‍♂️