2019-03-24 106 views
想去食韓國菜,但發覺香港大部份韓國菜都係韓燒/炸雞店,Joomak 個menu事實上係比較多選擇,菜式有創意, 有火鍋、炸雞、年糕及其他韓國食物,當然還有特色飲品。之前黎過兩次,但都覺得呢度嘅食物好一般,飲品方面尚算特別,今次再嚟睇吓有冇進步,最後都係失望而回。煙肉芝士羽衣甘藍煎餅($104):個煎餅中間有羽衣甘藍,煎餅上鋪滿着溶化了的芝士,味道可以,但原本諗住個煎餅面會有少少脆,但係成塊都腍pat pat。韓式魚糕湯($93):味道清淡,魚糕都幾好,唔會好大陣魚腥味,唯一OK 的菜。青檸牛油果麻藥炸雞($168):份量好大,個醬汁算是特別,但炸雞個皮太硬,不夠鬆脆,唔好食。吞拿魚卷:唔好食,紅蘿蔔太硬,飯也太硬。可能今晚算忙,服務差,叫極都無人理。
想去食韓國菜,但發覺香港大部份韓國菜都係韓燒/炸雞店,Joomak 個menu事實上係比較多選擇,菜式有創意, 有火鍋炸雞、年糕及其他韓國食物,當然還有特色飲品。

吞拿魚卷:唔好食,紅蘿蔔太硬,飯也太硬。

可能今晚算忙,服務差,叫極都無人理。
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)