2025-02-21 0 views
充滿人情味嘅溫馨小店,有別於傳統粉面店,比較迎合大眾口味,平民價錢就可以食到A5和牛,性價比高😋✅和牛花膠鍋配關廟麵花膠冬菇炆得好好入味,越滾越好食和牛配咁中式嘅湯底一樣好出色🥩關廟麵口感滑溜,有啲似平時食嘅台灣麵🍜加入花膠湯煮索晒啲湯汁超正🤩✅夢王和牛飯呢個和牛丼飯果然名不虛傳,怕生食蛋嘅都可以揀熟蛋,我就梗係要試menu圖入面個款,蛋汁加埋入口即溶嘅和牛同醬汁,真係話咁快食完一碗😄✅養顏紫菜湯紫菜湯勁足料,紫菜仲多過湯🤣單點只需要$10,勁抵飲 ✅香茅炸雞翼拼炸墨魚餅配泰式甜辣醬朋友話試過新蒲崗分店嘅炸嘢都唔錯,我哋都點咗小食,炸雞翼最得我心💛即叫即炸,食嘅時候仲熱辣辣,雞翼外皮酥脆內裏仲有肉汁😋認真唔錯👍✅炸奶卷炸鮮奶非常之講求技巧,外脆內軟之餘仲保持到溫度,配埋煉奶更加邪惡😈💛好味指數:4.6/5 💜回頭指數:4.7/5📍 竹面譜 (太子)太子荔枝角道68號地舖

✅和牛花膠鍋
配關廟麵
花膠冬菇炆得好好入味,越滾越好食
和牛配咁中式嘅湯底一樣好出色🥩

✅夢王和牛飯

✅養顏紫菜湯
紫菜湯勁足料,紫菜仲多過湯🤣單點只需要$10,勁抵飲

✅香茅炸雞翼拼炸墨魚餅
配泰式甜辣醬

✅炸奶卷

💛好味指數:4.6/5 💜回頭指數:4.7/5

📍 竹面譜 (太子)
太子荔枝角道68號地舖