2019-08-02 78 views
打邊爐就打得多係街場打邊爐真係第一次因依度環境裝潢真係好似一個籃球街場店竟然有鐵絲網及籃球框凝造到一個球場一樣的環境好夠心思講返食物先我地叫左花膠螺頭藥膳雞鍋湯底打邊爐嘩⋯一上到⋯個鍋竟然係一個木桶店員建議可以先試湯底再加食材一開木桶我竟然見到木桶設左噴泉口係泉口就可以飲到唔油既濃濃湯好濃既藥膳味但感覺滋補而不燥立即一睇湯料好豐富見到有花膠及半隻雞仲有大量藥膳例如:海底椰、杞子、蜜棗、螺頭、人參及當歸等用料好足食到咁上下店員仲會替你攞上雞肉慢慢分之後就到打邊爐時間,食材創新,食材真心推薦即炸響鈴 口感厚實,再加吸左湯底,油香撲鼻即炸魚皮魚味濃, 不會有油益味,以及魚沒有腥味 炸蝦乾墨魚丸墨魚味濃,爽滑彈手切安格斯牛頸脊:牛味濃, 牛肉脂肪比例均勻, 牛肉口感脆同新鮮丸類都好吸引手工西班牙豚肉黑松露丸黑松露味香手工安格斯芝心牛丸牛加上芝心丸的配搭新穎有創意,牛肉味濃,但進食時須小心,熱燙芝士。仲有創意的自創小菜例如,鬼鬼馬馬及雪中抱月。除左以上,另外依度仲有好多款平日食材可以無限添加。 飲品方面有沙冰、奶昔、乳酸、紅白酒等供客人任飲。汽水、茶等也是無限添加。 可以用咁既價錢食到樂膳雞同邊
打邊爐就打得多

好濃既藥膳味
但感覺滋補而不燥

立即一睇湯料好豐富
見到有花膠及半隻雞
仲有大量藥膳例如:海底椰、杞子、蜜棗、螺頭、人參及當歸等
用料好足食到咁上下
店員仲會替你攞上雞肉
慢慢分

之後就到打邊爐時間,
食材創新,食材真心推薦

即炸響鈴
口感厚實,再加吸左湯底,油香撲鼻

即炸魚皮
魚味濃, 不會有油益味,以及魚沒有腥味

炸蝦乾墨魚丸
墨魚味濃,爽滑彈

丸類都好吸引

手工西班牙豚肉黑松露丸
黑松露味香

手工安格斯芝心牛丸

仲有創意的自創小菜例如,鬼鬼馬馬及雪中抱月。

除左以上,另外依度仲有好多款平日食材可以無限添加。

可以用咁既價錢食到樂膳雞同邊爐
食材又多