2016-01-11 213 views
行過厚福街見到人群排隊當然也不執輸的去睇下有咩咁吸引啦~新推出一款Mango X'press系列, 它上面可配搭自選小食, 下面是飲品, 非常特別而我就選了心心窩夫, 是有6件水滴型狀的窩夫, 方面用手拿並拈上cream及芒果雪糕一併吃窩夫外脆內軟口感十足, cream上面有朱古力及芒果醬, 芒果雪糕好有愛文芒的新甜味道而下面的飲品是以芒果汁、士多啤梨汁及藍金桔配搭而成, 可以品嚐到三種不同味道, 也可以混合一起味道很有層次感, 令人驚喜呢間標榜選用愛文芒, 當然要試試它的芒果冰啦份量一樣唔少, 成杯黃澄澄的色澤已覺用料十足, 每一口都充滿芒果的香氣還配有小丸子及芒果肉, 很有口感及嚼勁
行過厚福街見到人群排隊當然也不執輸的去睇下有咩咁吸引啦~
味道很有層次感, 令人驚喜
呢間標榜選用愛文芒, 當然要試試它的芒果冰啦
還配有小丸子及芒果肉, 很有口感及嚼勁
2015-12-30
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$64 (Other)