2021-07-01 3181 views
今日係加價後第一次幫襯, 之前68 元再加一,現在是88 元再加一,以為 加價後應該食物質素會變好,但發現食物比以前更加差, 美國穀飼牛肉 完全唔掂, 牛肉非常肥,而且仲發現牛肉發黑, 非常唔新鮮, 從未食過咁差嘅牛肉, 之前這間舖頭嘅食物都好好,但今次真係非常之差,完全不能接受。以為加價後,食物會比之前好,不但不能 keep 著之前那樣,而且變得更差。都唔知點解,加價後仲差過之前未加價。今日七月一日, 公眾假期, 有很多印傭放假嚟食嘢,第一次在公眾假期去呢間舖頭幫襯,竟然發現有好多印傭去幫襯。那些印傭 取了超多食物,我見印傭枱上仍然剩餘好多未食過嘅食物,我發覺服務員將食物一碟,一碟完整拿回廚房, 我直覺覺得佢哋會將印傭未食過的食物再放回食物櫃,或整成 熟食 比下午來的人食,想到這裏………………而且服務質素也差了很多,完全沒人 招呼, 叫了加牛肉,等了很久都沒有加, 完全冇服務員工作。而且食物 畀人取完,都沒有再加上食物。加了價大概一百元,食物及服務完全唔掂, 我寧願加多少少錢去幫襯別的舖頭,現在打邊爐舖頭有很多選擇, 所以下次都未必會再幫襯, 真可惜,本來一間好好的鋪頭,都會慢慢轉差

加了價大概一百元,食物及服務完全唔掂, 我寧願加多少少錢去幫襯別的舖頭,現在打邊爐舖頭有很多選擇, 所以下次都未必會再幫襯, 真可惜,本來一間好好的鋪頭,都會慢慢轉差。
2021-07-01
$100 (Lunch)