2018-02-03 387 views
幫朋友慶祝生日,我第一時間諗到呢度,食物份量又多,座位寬敞,呢排用app訂位仲有折添!每次黎必食生蠔,雖然唔算大隻,但好鮮,食到濃濃嘅海水味😋之前未試過叫青口,今次試下個古法砂鍋藍青口,個汁好惹味!係香茅忌廉汁,仲有兩塊烘過卜卜脆嘅法包蘸汁來食,我嫌d包唔夠,俾多兩三塊我地應該會清哂d醬汁😂青口細細隻,肉嫩,好味!強力推薦!蜜糖芥末咸豬手配酸菜又係每次黎到必食嘅,皮脆肉滑,蘸埋個甜甜地嘅蜜糖芥末醬,好夾!次次食都好滿意!烤雞香草意大利飯。又係未試過,又係另一驚喜,第一眼見到以為d雞肉會好「鞋」,平時我只係食雞脾肉,試左一啖,點解會咁嫩!?一d都唔「鞋」,好香好入味,但飯亦好creamy 。卡邦尼意粉,用上扁意粉,芝士味好香👍🏻另外一提,侍應真係好nice,又好勤斟水,值得一讚👍🏻

每次黎必食生蠔,雖然唔算大隻,但好鮮,食到濃濃嘅海水味😋

卡邦尼意粉,用上扁意粉,芝士味好香👍🏻

另外一提,侍應真係好nice,又好勤斟水,值得一讚👍🏻
  • 古法砂鍋藍青口
  • 蜜糖芥末咸豬手