2021-10-25 179 views
要等人就搵個地方飲杯咖啡, 其實都係為咗杯Nitro Cold Brew, 向收銀比錢都可以, 員工態度都好好, 為保障客人都會不停提醒顧客量體溫同做安心出行 點咗Nitro Cold Brew就去搵位坐 飲品無問題, 收銀個邊嘅員工態度同服務都無問題, 不過問題出現向Nitro Cold Brew個邊張長木枱(似bar枱),明明聞到陣陣酸宿壓臭味而張長木枱都黐立立, 都同返員工講 睇下有無濕紙巾抹一抹, 員工嘅回答係 木枱係咁 就走咗去, 其實問題無解決 或者可以比張濕紙巾我自己抹下嘅 最後自己拎咗張紙巾同用佢杯水自己抹咗, 但係陣酸臭味都係度, 陣味都唔係細, 環境清潔可以留意下

2021-10-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$58 (Other)