昨晚我行經荃灣見到一間門口裝潢唔錯嘅餐廳,於是我同朋友入去食晚飯,在9時前有一個happy hour時段,飲品有 優惠,十時後會轉做酒吧時段,營業時間會去到凌晨四時,喜歡品酒嘅朋友,可以吃完晚飯直落玩樂到凌晨,這裏是一個不錯的選擇。先講佢嘅食物啦,質素都唔錯,一客烤加拿大安格斯肉眼扒10安士配田園沙律及薯條$248,當你把牛扒切開後已經見到肉質鮮明,放在口裏感覺到肉汁源源流進口腔,肉眼扒肉質鬆軟,肉香四溢,鮮甜無比,上等嘅肉眼扒配上多種嘅調味醬料選擇,更另個肉味提升到更高層次,仲有個田園沙律相伴,新鮮蔬菜嘅素材加上自家配製嘅沙律醬汁,令呢個肉眼扒更加錦上添花,仲有 伴碟嘅薯條同樣咁有質素,薯條外脆內軟,薯蓉味濃且甜,香脆可口。香煎鵝肝燒南瓜半乾車厘茄 ,鵝肝煎得芳香無比,軟綿綿嘅質感,滑滑肉味鮮甜可口,火路控制得非常到家,食後令客人仲有回味嘅感覺,南瓜嘅清甜,口感好像食栗子一樣,加上半乾嘅車厘茄配合進食,簡直係絕配。芥蘭苗巴馬臣芝士汁扭跳繩 粉$128優質嘅巴馬臣芝士,濃味非常,質地滑溜溜,香氣馥郁,配合幼嫩嘅芥蘭苗,嫩滑清甜,嬌滴滴嘅扭繩粉,煙煙靭靭,非常有咬口,高質素嘅素材配合,加

芥蘭苗巴馬臣芝士汁扭跳繩 粉$128優質嘅巴馬臣芝士,濃味非常,質地滑溜溜,香氣馥郁,配合幼嫩嘅芥蘭苗,嫩滑清甜,嬌滴滴嘅扭繩粉,煙煙靭靭,非常有咬口,高質素嘅素材配合,加上師傅嘅手藝,簡直天衣無縫。
Type of Meal
Dinner