2019-11-23 99 views
到觀塘探朋友,朋友話發現咗一間日式抵食餐廳,食物水準高,點都要帶我去試試!!聽佢講到甘正,梗係去試試!餐廳係工業區入面,以為會無咩人,結果成間餐廳坐滿人,可見應該食物質素好先會甘多人幫襯!我哋點左北海道三色海膽爆丼($118)同蒜香雞扒便當($68)爆丼有海膽,吞拿魚蓉同三文魚子,每款刺身都非常新鮮,海膽極鮮甜,唔好睇個碗仔細細,飯量夠之餘,刺身都非常足料,老闆一啲都唔孤寒呢!好抵讚!蒜香雞扒便當有沙律,三隻餃子🥟同主角雞扒,雞扒應該炭燒處理過,皮脆肉嫰,極之香口!兩個套都配有miso soup同凍飲兼不用加一,朋友果然厲害👍🏻,十分推薦呢!重點:與香港人同行,外賣有優惠呢!支持小店喔!

重點:與香港人同行,外賣有優惠呢!支持小店喔!
  • 三色海膽爆丼
  • 雞扒便當