2019-01-22
其實平時食開另外幾間,見門口個婆婆咁健壯招客,見到呢間人山人海應該唔會太差掛。見到有堆學生哥枱面啲嘢都幾大件就去試下跟嗰啲學生叫人頭計嘅海鮮餐,我哋得兩個叫咗個2人份海鮮餐⋯⋯椒鹽賴尿蝦:隻賴尿蝦勁細隻⋯⋯我寧願佢兩隻變一隻大啲既俾我🤦🏻♀️炸得係脆既,味道都幾好唔會太鹹,但真係無肉食豉椒炒聖子:啲聖子全部幼過手指尾🤦🏻♀️丟返落海養大啲先啦,都係果句,我寧願佢俾小幾隻但大隻啲,而家太細無咬口又唔鮮芝士龍蝦伊麵:見到頭兩碟,對隻龍蝦都冇乜期望果然係細隻個虎蝦,都冇所謂喇,但係可唔可以汁多啲同有味啲黎撈下個無味既麵清蒸海上鮮:叫個呀姐埋黎,八卦問呢條咩魚黎,佢都答唔出。海魚黎講佢都叫失敗喇又唔鮮仲要鞋到一個點海膽炒飯:估唔到成餐飯最好食係佢,你當佢普通正常炒飯黎睇,飯粒分明唔油味道剛好,但係佢係完全冇海膽味架