2007-12-28 9 views
鮮肉鍋貼-- 好好味火腿津白-- 一般賽螃蟹-- 一般雜錦拼盆-- 一般酸辣湯-- 一般高力豆沙—好味服務-- 極差!第一次, 亦係最後一次! 我唔會再幫襯呢間食店!Book咗星期四7:30pm 5位, 我準時到, 但未齊人(仲有三位未到), 經理帶我地埋位, 點知原來要”搭枱”, 唔緊要啦志在食啫! 7:40pm我地點咗菜先, 點知俾個亞叔黑住面鬧: 「呢三個位有冇人o架? 人呢? d 人幾時到呀? 未到齊經理就唔好放d人入嚟啦, 阻住晒! 」, 好尷尬!7:45pm 所有人到齊, d菜亦都好快上晒, 不過亞叔就好似同我地有仇咁碟碟好大力放低d餸! 我地食到8:30pm 就走人, 真係此地不宜久留!呢位亞叔嚴重影響食店嘅形象! 啲野幾好食都假!
鮮肉鍋貼-- 好好味
火腿津白-- 一般
賽螃蟹-- 一般
雜錦拼盆-- 一般
酸辣湯-- 一般
高力豆沙—好味

服務-- 極差!

第一次, 亦係最後一次! 我唔會再幫襯呢間食店!

呢位亞叔嚴重影響食店嘅形象! 啲野幾好食都假!