2023-10-11 326 views
本來都已經聽聞過呢間嘢好難食,但係打完風個人好懶所以都係落街買外賣諗住試下伏,點知遇到有生以來最差嘅外賣體驗。🤮本來等咗半個鐘外賣已經有啲躁底,但係都好聲好氣問門口個短頭髮阿嬸有無漏到我張單,點知佢就黑口黑面答我話我無落單😅話無印象我有嗌嘢食咁我就躁躁哋,開返電話同佢講我有八達通俾錢記錄同時間,佢先死死地氣入去廚房幫我跟😅點知。。。俾我見到原來成個外賣擺咗喺廚房隔離張檯冇人拎出嚟😅原來我無落單但係個外賣係會自動ready咗🥲拎出嚟仲要sorry都無句就走咗。你無服務唔緊要,起碼要好食啊。你唔好食唔緊要,起碼價錢平啊。你價錢貴唔緊要,起碼速度快啊。但係你三樣都無, 就。。。谷氣

你無服務唔緊要,起碼要好食啊。
你唔好食唔緊要,起碼價錢平啊。
你價錢貴唔緊要,起碼速度快啊。
但係你三樣都無, 就。。。

谷氣
2023-10-09
Waiting Time
30 Minutes (TakeAway)
$50 (Tea)