2024-08-04
我第一次寫食評,希望打算去食嘅人小心。呢間餐廳服務差,重點係亂收錢!我同屋企人放狗行過,佢哋以買一送一晚餐做招徠,又話狗仔可到店內嘆冷氣,於是我哋就光顧了第一次。牛柳正常但細份,至於豬仔骨就劣食😣😣 非常乾而且有怪味。由於餐廳環境可以帶狗仔,於是我同屋企人隔兩日光顧第二次。然而,呢次經驗非常失望,直程憤怒!!服務方面:門口拉客嘅女士好nice, 點知入到去落單嗰位呀叔態度非常惡劣,又黑面又唔耐煩咁。餐牌模糊,問佢餐包咩,一時又話有餐湯,一時又話要加$50先有。我哋想叫返買一送一晚餐佢又話今日冇(明明門口呀姐話有我哋先入去),叫我哋嗌Dinner set/ 單點龍蝦餐。食物方面:龍蝦蝦肉繪西班牙飯($238)非常之難食!我知繪飯會比較飯硬身,但佢係生飯嗰種硬!得啲汁加面頭小小芝士,完全冇龍蝦蝦肉。慢煮美國牛柳配大蝦只能夠話正常,$298細細份,加隻蝦仔。收費方面:餐廳表示第二次光顧可享九折,點知埋單時又話我哋叫嘅餐要收正價。問題係餐牌/店員完全冇提及。睇單發現佢哋餐茶又收我正價,又話呢個餐冇餐茶!!咁想問咩係餐?!總結,係唔愉快經歷,非常之唔推介。
牛柳正常但細份,至於豬仔骨就劣食😣😣 非常乾而且有怪味。
服務方面:
食物方面:
慢煮美國牛柳配大蝦只能夠話正常,$298細細份,加隻蝦仔。
收費方面:
總結,係唔愉快經歷,非常之唔推介。