永久blacklist!!未試過食一間甘可怕既餐廳話說開番堂食晚市,滿心期待四圍出去搵食,晚上8點幾去到黃埔既亞參,晚市得番三個樓面入到去個app點餐失效,試左好多次都唔得,就想請阿姐點餐,點知佢勁大聲叫我app點餐,唔聽我解釋就行開左,等左10幾分鐘都無人理我地,結果要直接行出收銀點餐跟住仲離譜,見到個餐係水吧出左10分鐘有多都無樓面去拎,一個阿姐掛住傾私人電話,一個掛住係入面做清潔,另一個唔見左,叫極都無人理。最後比我地搵到個姐姐送餐,佢用對清潔緊,拖緊地既黃色手套,唔除直接送餐,一手揸咗落去我個飯度見到都極唔開胃除左服務差到爆,食物質素都極差,凍飲唔凍又難飲,食物唔熱,極度失望既用餐體驗,永久blacklist唔會再比機會唔知係心理作用定點,食完肚痛左三日
永久blacklist!!未試過食一間甘可怕既餐廳

見到都極唔開胃

唔知係心理作用定點,食完肚痛左三日