(Non-member)
2010-07-18 5 views
今日成班人睇完戲,提議去呢間野試下,本人就唔係幾肚餓,所同人share左一個奄列,另外叫多杯咸檸水,食完之都後真係忍唔住寫出以下心聲:奄列$30:如果呢個價錢係好食,就ok,但真係衰過d茶餐廰,d蛋煎得又老,裏面的料簡直垃圾,d磨菇全部係罐頭味,仲要d腸仔係cheap 既脆皮腸,仲要係推介菜,真係食到發呆!咸檸水$18:我未試過飲杯野係咁甜,甜到完全蓋過哂d咸味,我仲以粒檸檬係用錯左糖嚟醃,但夾起粒野試下,真係咸架,我另外個朋友飲左一半都冇就放棄,我飲左五份一就扯白旗,真係想叫沖個位師傳飲哂被我地睇囉,不過如果有糖尿就唔好試啦!真係搵命博!

$35 (Tea)