2008-02-25 14 views
我係第一個寫呀呢間野幾好味,同埋佢係入左鋪既大排檔地方都幾乾淨我黎過兩次,兩次都咁正第一次黎食,係新年太多人,坐正門口位,.勁凍,吹到好應後黎有得轉枱坐食左: (3個人食)1. 蠔仔粥$40, 好多蠔仔,同有d方魚d蠔係幾大隻,可以無匙都有2-3隻,幾多, 而且仲好好食,無沙2. 卥水肥鵝: $40, 勁好食,好入味,個醋有d酸,但我好鐘意但男朋友唔點,佢話太酸,下面有d豆腐鋪底同埋有d花生3. 金銀蛋咩菜(唔太記得),幾好食., 有d湯浸住,有d肉碎咁4. 紅燒斑塊,個汁好好食,夠晒熱,個魚唔腥,個漿唔厚,都好食但咁o岩果日,佢地部電腦有d事,出唔到單,要人手,又話唔可以落單住,因為太多餸都未出,所以要等20 min後先可以落單,咁樣可能對食店黎講係有影響,希望以後無咁既事就好la~第二食:因為同上面既重複,唔寫,但水準不變,比上次快手,好味,抵讚兩次食都食到好飽但見到隔離,兩個人叫左4樣野,最後全部食剩一半,好浪費呀~想試多d野,下次同埋佢d fd黎食過~好yeah,又多個咁good又平既地方食野~唔駛下下去餐廳lu, 因為餐廳退步左好多la~
我係第一個寫呀
呢間野幾好味,同埋佢係入左鋪既大排檔
地方都幾乾淨
我黎過兩次,兩次都咁正

第一次黎食,係新年
太多人,坐正門口位,.勁凍,吹到好應
後黎有得轉枱坐

食左: (3個人食)
1. 蠔仔粥$40, 好多蠔仔,同有d方魚
但男朋友唔點,佢話太酸,下面有d豆腐鋪底同埋有d花生

兩次食都食到好飽
但見到隔離,兩個人叫左4樣野,最後全部食剩一半,好浪費呀~

想試多d野,下次同埋佢d fd黎食過~
好yeah,又多個咁good又平既地方食野~
唔駛下下去餐廳lu, 因為餐廳退步左好多la~