2024-01-21
今日行完山落左黃大仙搵野食🤭搵到呢間超正!好抵食既車仔麵!誠意推介!。呢度車仔麵可以擇2/3/4餸,4餸只係$46,但有啲食材會再加$1-$3咁。我叫左個四餸麵「甜酸齋,瑞士雞翼,滷水豬大腸,柱侯牛腩」呢碗四餸麵真係勁足料!各款餸料都好豐富!甜酸齋帶出酸甜嘅滋味,瑞士雞翼炆得又林又多汁,滷水豬大腸醬汁入味,柱侯牛腩肉鮮嫩多汁。湯底擇咖喱汁超惹味!出前一丁另加錢但索晒個汁真心好食。。另一碗就叫左四餸麵「清甜羅蔔,蠔油香菇,咖哩魷魚,豬頸肉」清甜羅蔔鮮甜多汁超多舊,蠔油香菇鮮香滑嫩又夠厚身,咖哩魷魚超香咖喱香辣味,豬頸肉肥瘦適中。湯底擇沙嗲麻辣醬十分推介!辣得黎好好食!最正係麵底可擇銀針粉!好特別好好食!。魚肉春卷 $25:小食類選擇唔少,呢款魚肉春卷香脆可口!魚肉鬆軟,春卷皮炸得金黃酥脆,外脆內嫩。。炸韮菜餃子 3隻 $22:韮菜餃子外皮炸得脆,韮菜內餡鮮香多汁。每一啖都有炸韮菜餃子嘅香氣同口感!真心唔錯!。食到勁飽!超滿足!黎開呢頭既真心要食佢個車仔麵🤭🤭
。
另一碗就叫左四餸麵「清甜羅蔔,蠔油香菇,咖哩魷魚,豬頸肉」
魚肉春卷 $25:
炸韮菜餃子 3隻 $22: