2021-05-17 237 views
第一次黎呢個商場,行到累,就揾野食啦~行過food court見到呢間芝士專門店,好吸引我丫,忍唔住叫左件Earl Gray cheesecake同埋一杯桂花烏龍茶😲芝士餅好好味丫,好滑,又有好濃earl grey味,岀面好少食到架,杯野飲都正,唔太甜,茶味岀😀好開心食到啲禁好食既野,心情都特別好🤣食飽之後,再周圍行下,到最後都係番轉頭再買埋其他味番屋企開心share😬原味:香滑,有淡淡既檸檬香味草莓綠茶:一拎岀黎,已經聞到好香既綠茶味,唔會苦澀,加埋士多啤梨,夾👍朱古力:面上鋪咗勁多oreo碎🤩朱古力味好濃又唔會蓋過芝士味,好正呀~我好鍾意~tiramisu:同岀面食既好唔同,食落輕身唔會"漏",可以食多件🤭揾到間隱世小店😃期待下一次店主既作品p.s 本來想試埋北海道雙層芝士餅,可惜已經賣哂啦🥺下次一定要試到💪
第一次黎呢個商場,行到累,就揾野食啦~

原味:香滑,有淡淡既檸檬香味

揾到間隱世小店😃期待下一次店主既作品