2016-05-01
五一勞動節午餐朋友份工經常要OT ,所以如果約佢食飯嘅話就只可以約佢假日!咁啱Ruby Tuesday 又有個免費burger 優惠,只要show wtapps coupon 就可以免費獲得芝士煙肉漢堡配薯條一客,每枱只限order 一客!既然甘著數,咁就一於去食Ruby Tuesday 啦😜大約六點鐘去到,大概有三四十人排緊隊🙀🙀🙀見到甘既情況都唔知仲食唔食好,問職員,佢話只要係叫嗰個coupon 嘅burger 都要喺出面排隊,唔叫burger 嘅就可以即刻有位😕!甘我同朋友一心想坐低食飯聚下舊,咁自己本身有會員卡,就同佢講我地唔要burger 啦!我地被安排坐喺二人卡位,好闊落,坐得好舒服!侍應上黎介紹自己亦即刻遞上兩杯暖水,抵讚👍🏻👍🏻但就現在所見,食客並唔多,有一半以上嘅枱都係吉既,但出面啲客就只有呆等,真係好好奇究竟佢地係用咩準則去放幾多客入黎嘅呢🤔由於兩個女仔食量唔係太大,所以我地淨係叫左個Ribs and Wings (原價298) 同自助沙律吧(原價128)。Ribs 要左classic ,而雞翼就揀左buffalo 口味。Ribs 一如既往甘好,又juicy 又嫩滑
五一勞動節午餐
由於兩個女仔食量唔係太大,所以我地淨係叫左個Ribs and Wings (原價298) 同自助沙律吧(原價128)。Ribs 要左classic ,而雞翼就揀左buffalo 口味。Ribs 一如既往甘好,又juicy 又嫩滑,仲比平時大份添😜
Buffalo wings 有六隻!每隻都好入味,辣得黎好過癮呀😝😝,但係我最尾辣到頂唔順要叫多杯可樂!呢度嘅汽水可以無限refill ,我refill 兩次,即刻抵左😉
跟餐既side dish 係薯容仲用小小椰菜花。薯容好滑同好香牛油味。但係兩球太多啦,食到最尾有啲漏
另外叫嘅沙律吧就比較普通,我唔係疊到好高,因為我地都唔係太肚餓,就無謂食唔晒浪費食物啦😜沙律吧既財料都好齊,有兩款沙律菜,三款通粉,另外有菠蘿蜜桃蕃茄青瓜紅豆粟米等等,仲有成兜芝士粹任不唔嬲,鍾意芝士既朋友一定唔可以錯過呀😍😍😍
最尾餐飯食左兩個半鐘,用左會員優惠埋單三百蚊,雖然食唔到免費burger ,但係都好滿足😃題外話,我地食緊其間只係見過佢放三幾枱burger 客入黎,食完出返去條龍都係咁長😳😳
Ribs and wings with smashed potato