2023-04-20 1144 views
黎開蘭貴坊,點估到十二味已經進佔左中環,今次食依間,相當旺,裝修精緻😌#烤魚鍋、#酸菜魚、香鍋都超吸引,實在係選擇困難😆中環店限定:炸串,羊小腸、魷魚等好幾款,叫左香口阿牛(5串),好香,外脆內嫩,因為唔係好大舊肉,又嫩又惹味,愈食愈想食😍飲返杯特飲爽下,熱情果蘇打,好大杯,果香好濃唔太甜👍🏻香鍋黎喇!經典香辣鍋,配至少五種配料,上枱嚇死你😲超大既size,兩個人食都嫌大,配料好足、香料又足🔥腐皮同四季豆,好腍而加埋麻辣汁係無敵,必食🤤 牛舌唔係間間都有,個人覺得都係幾夾麻辣既配料,又嫩又惹味又有牛味👍🏻娃娃菜,吸晒汁都幾辣,不過好過癮既感覺😆娃娃菜充满麻辣味,而萵苣辣得黎一咬入面有鮮甜既味道,幾Refreshing😻食香鍋食蔬菜真係正🙌🏻🙌🏻十二味川菜就係有保證💯

香口阿牛

熱情果梳打