2021-03-15 72 views
記得果日咁啱去到九龍灣附近做野,周圍都工業區口淡淡唔知點算好嘅時候,就俾我見到呢間野啦! Nuttea好耐之前飲過一次,上次係飲四季春,今次要試吓佢招牌嘅伯爵茶!裝修都好亮眼,係一欄嘅地舖入面令人眼前一亮😌餐牌選擇都好多!怕肥嘅我即刻簡咁微糖hah終於拎到手啦!大家睇到都知道個奶蓋份量真係好多啊😆足足佔咗成杯野飲嘅四分一😚佢仲附送埋鏟子教我點飲,好貼心。一飲落口即刻感受到濃濃嘅堅果🌰榛子醬嘅味道,有少少似金莎嘅味道🙈成件事好濃厚好邪惡~Feel到佢係充斥住個口腔,似食緊一個好正嘅甜品!至於伯爵茶底亦十分夠味,感受到茶嘅清香,當同奶蓋夾埋撈混果陣,就感受到口感嘅唔同帶來嘅撞擊😚成日都覺得Nuttea唔係賣手搖,而係一份甜品😆

裝修都好亮眼,係一欄嘅地舖入面令人眼前一亮😌

餐牌選擇都好多!怕肥嘅我即刻簡咁微糖hah