2020-07-04 320 views
一入門口待應姐姐就話book哂位叫我地坐最入面,點餐都係自助既,問親咩姐姐都係好掘甘應人,比人感覺一d都唔nice。坐低左食物好快都黎,黎食鐡板正常野食上枱一定係熱辣辣上碟,我想講所有野都係暖既....雞扒、泡菜豚肉、銀鱈魚,鵝肝係完全唔好食,味道勁普通,餃子仲要燶既!!!有3個師傅煎野,有個拉低哂口罩煎野,仲要同客人勁吹水,呢個時候我真係接受唔到甘唔衛生😣仲要其實完全無服務,我見出面鐵板都應該1個師傅會照顧1-2 pair 客人,我同隔離情侶前面係無師傅照顧,所以野餵根本無得同佢講煎香少少、想要多少少調味果種,價錢係平既,但我寧願比貴少少起咗比人感覺我係黎享受你地既食物質素同服務,已唔係好似而家甘,無服務無水準。最有禮貌係洗碗阿姐,我地走同我地講多謝哂,待應姐姐係企響度完全無理人;其實唔係🟡我都唔會想黎支持佢,仲想話比少少意見老闆希望改善下....我唔知老闆係咪拉低口罩同人吹水果位,佢只係照顧前面熟客,比我地既野食就煎到燶哂!!