2023-08-21
原諒我咁遲先食到Shari Shari,大西北人好日都唔過海,今次佢終於開到嚟尖泌咀,點可以唔試🤪 星期日下午時間到都係大排長龍,朋友早去幫手等咗約20分鍾就入得,而且入面食完大家都識做會走人,所以條隊流動得幾快,平時唔肯排隊嘅我認為呢間刨冰店排得好值🥹 因為好味又唔求其,特別喺香港夏天食真係好正!店內低消每人HKD45,我哋3個人去叫咗2個味刨冰,大滿足🍧💰 Strawberry Special配北海道牛乳奶凍 $110見到個樣已經覺得好靚,士多啤梨味唔會死甜亦都唔假,每啖散發淡淡果香🍓 最最最重要嘅係,北海道牛乳奶凍勁滑,配埋士多啤梨,雙重口感好似啖啖飲緊士多啤梨奶咁,超幸福🤍💰抹茶忌廉焦糖配白玉 $110真材實料之食落口真係有回甘嘅抹茶香,但又唔會有苦味,食完感覺好清新🍵 白玉亦亦好煙靭,茶控必試!
💰抹茶忌廉焦糖配白玉 $110