2010-12-05 38 views
早排見"為食一條街" 少年食神介紹這間快餐店~天馬快餐,今日慕名而至,見店內好多人買外賣,但今日等了10mins 先至可以買到我個下午茶餐。可能大家都係因為少年食神介紹過而再去幫襯啩!天馬快餐的飯盒真係好平,平到你唔信,一個飯盒都只係$20-$25。起領匯瘋狂加租後這間快餐店仍可生存,相信佢一定有佢的生存空間罷。我見少年食神介紹漢堡包,所以我叫左一個古法漢堡包、薯條餐包飲品都只係$20。真係好平,好抵食!少年食神真係無介紹錯,天馬快餐個羅宋湯真係勁好飲,料又多,又夠辣,我自己覺得仲好味過皇后個羅宋湯~~古法漢堡飽入面個塊漢堡並非好似麥記個漢堡扒,一食入口就可以感受到塊漢堡扒係手豚的,很有咬感呀~~

古法漢堡飽+薯條

羅宋湯

2010-12-05
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$20 (Tea)
羅宋湯
古法漢堡飽+薯條