2024-10-24
今日去完踩單車 去到觀塘嗰陣諗住買外賣返屋企食 點知好多舖頭都已經閂咗門嗰陣都只係禮拜日嘅八點幾 咁啱見到呢間T.Co Express 諗起平時晏晝佢超級當排隊咁依家就係時候試吓佢啦 我哋真係好肚餓啊,所以我哋叫咗好多嘢滋味牛肉烤卷平時食開烤餅都係幾辣 但係可能因為呢一個係菲律賓 式所以呢食落去呢仲甜甜地添好啱我呢個唔係好食得超級辣嘅人呢個係超足料 有牛肉粒青瓜蕃茄洋蔥同埋芝士 食一個都真係夠飽香嫩雞肉烤卷每一口都充滿了香料和烤雞的濃郁味道 雞肉經過精心烤製 外皮酥脆 內裡鮮嫩多汁 搭配的新鮮蔬菜和特製醬料 既增加了口感的層次 又為整個烤卷帶來了清新的味道 一口咬下去 各種味道在口中完美融合香嫩雞肉飯米飯粒粒分明 香氣撲鼻 搭配上香嫩的烤雞 真是絕配 雞肉的味道鮮美 與米飯的清香相得益彰 配菜的選擇也很有心意 蔬菜的新鮮脆嫩 加上特製的醬汁 甜甜地好開胃 令到成道菜更加豐富 Cappuccino咖啡香氣濃郁 奶泡細膩綿滑 入口即化 每一口都能品嘗到咖啡的醇厚與奶香的完美結合 平時唔飲開cappucino既我都好鍾意飲呢款 值得一試 另外餐廳仲有sparkling維他檸檬茶 係第一次見餐
滋味牛肉烤卷
香嫩雞肉烤卷
香嫩雞肉飯
Cappuccino
另外餐廳仲有sparkling維他檸檬茶 係第一次見餐廳有呢款 好襯烤餅 正呀